Waarom kiezen voor Virtusales

BIC Supply Chain Excellence Award

Virtusales is BIC geaccrediteerd die de efficiëntie van zijn supply chains voor zowel fysieke als digitale producten aantoont. De accreditatie beloont bedrijven voor hun investering in automatisering en voor hun innovatieve oplossingen voor de supply chain-problemen waarmee ze geconfronteerd worden. En om hen door handelspartners en de boekenindustrie in het algemeen te kunnen erkennen als de beste in hun klas voor zakelijke efficiëntie, klantenservice, milieu-zorg en innovatie.

ISAE 3402 Type 2

Virtusales is ISAE 3402 Type 2 gecertificeerd. De International Standard on Assurance Engagements (ISAE) nr. 3402, biedt een internationale verzekeringsstandaard voor de controle op de financiële verslaggeving.

Microsoft Partner

Als Microsoft Certified Partner biedt Virtusales Microsoft-gerelateerde producten, diensten en ondersteuning, die door Microsoft officieel zijn bevestigd, en dat ze effectief werken en klanten helpen met een scala aan informatietechnologieprojecten en specifieke producten en diensten.

Schermafbeelding 2017-05-16 om 11.59.47

Flexibele Implementatie

Eigenschappen en modules van de Biblio-suite kunnen worden toegevoegd als een enkele implementatie of in fasen, waardoor risico’s worden verminderd bij het vervangen van oudere systemen en processen. U kiest wat u nodig hebt en wanneer u het wilt implementeren.

Schermafbeelding 2017-05-16 om 11.59.55

Standaard software op maat

Wij bieden veelzijdigheid en volledige aanpassingsmogelijkheden waarmee de Biblio-suite volledig op maat kan worden gemaakt om tegemoet te komen aan de ingewikkeldheden van uw publicatieprocessen.

Schermafbeelding 2017-05-16 om 12.00.03

Future Proof Investering en nieuwste technologie

Onze Biblio3 software maakt gebruik van de nieuwste Microsoft .Net- en SQL-servertechnologieën, ondersteund op zowel Mac als PC-platforms. De Virtusales Roadmap geeft een overzicht van enkele belangrijke toekomstige ontwikkelingen die we voor onze software hebben gepland, om klanten te helpen anticiperen en te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Schermafbeelding 2017-05-16 om 12.00.19

Samen Ontwikkelen

Onze unieke ontwikkelingsstrategie betekent dat klanten bijdragen aan de software, en verbeteringen worden gedeeld met andere klanten, zodat iedereen van de ideeën en verbeteringen van elkaar profiteert.

Schermafbeelding 2017-05-16 om 12.00.25

Snelle Releases

Wij zijn altijd onze producten aan het verbeteren en gebruiken een snelle ontwikkelingscyclus van 6 weken om nieuwe functionaliteiten vrij te maken. Onze Biblio-producten staan ​​dus altijd in de voorhoede van de steeds veranderende uitgeverij. Elke release houdt industriestandaarden vast en biedt tal van verbeteringen zonder extra kosten.

Schermafbeelding 2017-05-16 om 12.00.30

Lokaal of in de Cloud

De Biblio-suite is volledig schaalbaar en past bij elke grootte van een uitgeverij. Kies tussen een Software as Service pakket (SaaS), volledig hosted en ondersteund door Virtusales, of als lokaal bij u op de server geïnstalleerde software, volledig aanpasbaar en met een implementatie op maat.