Referenties

OverAmstel Uitgevers

OverAmstel Uitgevers richt zich op kinderboeken, fictie en non-fictie en wil zich profileren als een spraakmakende, slagvaardige uitgeverij. Een uitgeverij die inspeelt op alle ontwikkelingen in de boekenmarkt. OverAmstel Uitgevers biedt auteurs en illustratoren een uitgeefhuis waarin zij alle zeggenschap hebben over hun werk, dat met uitgekiende pr en marketing zo breed mogelijk onder de aandacht van lezers wordt gebracht. De uitgeverij is gevestigd in Amsterdam en is de 1e Nederlandse uitgeverij die met Biblio3 werkt.

Download het artikel

Vul onderstaand uw e-mailadres in om het artikel ‘Altijd inzicht in het hele proces’ van OverAmstel te downloaden. Kijk ook in uw spambox. Het kan zijn dat de e-mail daarin terechtkomt.

Geef a.u.b. uw e-mailadres waar we de download link naartoe kunnen sturen.

 

 

Gottmer Uitgeversgroep

De Gottmer Uitgevers Groep is een zelfstandige, algemene uitgeverij en heeft een breed assortiment boeken en digitale uitgaven, verdeeld over verschillende imprints (Gottmer, Becht, Altamira, Hollandia en Dominicus) en genres (kinderboeken, spiritualiteit, watersport, reizen en lifestyle).
De Gottmer Uitgevers Groep vindt zijn oorsprong in Uitgeverij J.H. Gottmer (1938) en Uitgeverij H.J.W. Becht (1892) en heeft een groot aantal bekende en gerespecteerde auteurs in zijn fonds. Gottmer is de 2e Nederlandse uitgeverij die voor Biblio3 heeft gekozen.

In het magazine Inct verscheen een interview met Marius van Campen (directeur) en Agatha Oudhuis (productie) waarin zij vertellen waarom ze de hele bedrijfsvoering naar een nieuwe digitale omgeving hebben verplaatst en hoe dat is verlopen. Lees het hele interview hier.