Over Virtusales

Virtusales, de ontwikkelaar van Biblio3, BiblioDAM en BiblioLIVE Virtusales Publishing Solutions is een dynamisch en snel groeiend bedrijf dat gedurende de afgelopen 15 jaar heeft gewerkt met een aantal van ’s werelds toonaangevende uitgevers waaronder Hachette, Random House, Penguin Books, Pearson Education, Dorling Kindersley en Harvard University Press.
Virtusales is volledig gericht op de boeken uitgeverij industrie, ontwikkelt uitgeverij specifieke software en verleent implementatie- en consultancydiensten, voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk en de VS en is ook op de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt actief via haar exclusieve agent Bizon Software BV.

Virtusales groeit en evolueert om haar klanten te blijven ondersteunen in deze tijd van enorme veranderingen in de boeken uitgeverij sector. De baanbrekende web-based technologie, de snelle ontwikkelingscyclus van nieuwe functionaliteiten en de nauwe samenwerking met haar klanten zorgen ervoor dat nieuwe uitdagingen snel worden afgehandeld.
De Virtusales “Roadmap” met nieuwe ontwikkelingen biedt een vooruitblik van hoe de software wordt ontwikkeld om de toekomstige behoeften te ondersteunen.

Uitdagingen en kerngebieden

Virtusales begrijpt de uitdagingen van haar klanten en neemt de verantwoordelijkheid om hen te helpen om met deze uitdagingen om te gaan serieus.

Virtusales is gespecialiseerd in de volgende vier kerngebieden:

  • Het verbeteren van uitgeef workflows en de kwaliteit van gegevens/data management door het implementeren van Biblio3 en BiblioLIVE
  • Het uitbreiden van de systeem functionaliteiten en het technologisch geavanceerd houden waardoor er een betere aansluiting is op de uitdagingen van de Biblio gebruikers en waardoor Biblio als vervanger kan dienen voor oudere systemen.
  • Aanvullende systemen bouwen die naadloos integreren met Biblio3 en een aanvulling zijn op het Virtusales portfolio.
  • Het ontwerpen van robuuste interfaces tussen Biblio3 en andere uitgeef systemen binnen het IT landschap van de uitgever en aan derden zoals klanten en leveranciers.

The future is very bright…

Terwijl het uitgeven van boeken volop uitdagingen blijft bieden, zullen nieuwe technologieën, uitgeeftechnieken, inkomstenbronnen en verhoogde efficiëntie uitgevers helpen om hun winstgevendheid te verbeteren. Biblio3 will be here to help you!

www.virtusales.com