Efficiënt royalty’s berekenen

Royalty berekenen

Overamstel Uitgevers verhoogde de productiviteit en maximaliseerde de omzet

Door de Biblio3-end-to-publishing-oplossing van Virtusales te implementeren verhoogde Overamstel Uitgevers de productiviteit en maximaliseerde ze de omzet. Overamstel kan nu dagelijkse actuele royalty-informatie bekijken en is de eerste Nederlandse uitgever die twee keer per jaar royalty’s kan verantwoorden.

Ongeloofelijke tijdbesparing

Een ander groot voordeel is de ongelooflijke tijdsbesparing die is gemaakt door de integratie met Centraal Boekhuis. Metadata en verkoopinformatie worden automatisch doorgegeven aan het Centraal Boekhuis, waardoor handmatige verzoeken verdwijnen.

Tibor Kuijs, IT-directeur, Overamstel Uitgevers “Informatie wordt automatisch ingeladen in het systeem van Centraal Boekhuis nadat wij het invoeren in Biblio3. Ik kan je niet vertellen hoeveel tijd dit bespaart!”

Dagelijkse royalty-informatie

Het snel verzamelen van de laatste up to date verkoop- en royaltygegevens was een prioriteit voor Overamstel. Door het nieuwste Biblio3 systeem te gebruiken, hebben ze dagelijks toegang tot deze informatie.

Tibor legt uit: “We proberen zo snel mogelijk verkoopinformatie binnen te halen met het snelle royalty-proces. Binnen vijf minuten hebben we een dagelijks een overzicht van de huidige status.”

Met deze tool is Overamstel de eerste Nederlandse uitgever die hun royalty’s twee keer per jaar kan verantwoorden.

Case study downloaden

Bovenstaande is een beknopte samenvatting van de uitgebreide Engelstalige case study over Overamstel Uitgevers (long read van 13 pagina’s). Wilt u de gehele case study ontvangen? Dat kan! Vul onderstaand uw e-mailadres in om de casestudy over Overamstel te downloaden. Kijk ook in uw spambox. Het kan zijn dat de e-mail daarin terechtkomt.

Geef een e-mailadres op waar we de downloadlink naartoe moeten sturen.